Advertenties

Vraag & Aanbod

U vraagt of biedt aan! U kunt maximaal 500 tekens invoeren. Uw bericht wordt vervolgens geplaatst en na 3 maanden automatisch verwijderd. Wilt u uw bericht eerder laten verwijderen? Stuur dan een e-mail naar: uniekbo@uniekbo.nl onder vermelding van 'Vraag en Aanbod website'.

Deel uw vraag en aanbod ook via onze Facebookpagina!

 


De Unie KBO is niet aansprakelijk voor schade of ongemakken die voortkomen uit geplaatste advertenties en/of links in deze advertenties. Commerciële advertenties worden door ons verwijderd.


Deelnemers gezocht voor onderzoek oorzaak ziekte Alzheimer

donderdag, 23 januari 2020 | Door : Aafke Bus

Voor deelname zoeken wij gezonde, rechtshandige mannen/vrouwen tussen de 80-95 jaar oud. De Universiteit Maastricht zoekt gezonde volwassenen die willen deelnemen aan een wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van de ziekte van Alzheimer waarbij we focussen op de invloed van stress op de hersenen en het geheugen. We vragen u daarbij deel te nemen aan een breed scala van onderzoeken met onder andere een MRI hersenscan, geheugentaken, en afname van bloed en speeksel. Het onderzoek duurt ongeveer drie uur per dag verdeeld over twee dagen. Na het onderzoek zullen de deelnemers gevraagd worden om gedurende drie jaar, één keer per jaar ongeveer 2 uur deel te nemen aan een vervolgonderzoek. Bij interesse zal een vooronderzoek plaats vinden. Voor deelname ontvangt u een vergoeding van €40 + reiskostenvergoeding Voor deelname aan de vervolgonderzoeken ontvangt u €15 voor elke vervolgdag + reiskostenvergoeding. Voor meer informatie en eventuele aanmelding kunt u zich melden bij: STRAIN-study@maastrichtuniversity.nl

Vakantieappartement "Op de stal"

dinsdag, 14 januari 2020 | Door : Annemie en Sjaak

Wij bieden u een mooi vakantieappartement voor 2-4 personen in het mooie fiets- en wandelgebied De Maasduinen. Het appartement is gelegen in Afferden, Limburg. Voor meer informatie zie: www.opdestal.nl of bel 0485-531275.

Hulp gezocht met bezorgen van spiegels

donderdag, 12 december 2019 | Door : Natasha Tjon

Welke fitte senior vindt het leuk om af en toe samen met mij naar klanten te gaan en te helpen met het bezorgen van handgemaakte stalen spiegels? Liefst woonachtig in Rotterdam of omgeving, zodat ik u voorafgaand aan de bezorgingen op kan komen halen. Vergoeding in overleg. De tijdsduur varieert van een paar uurtjes tot een halve dag. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op. U kunt een e-mail sturen naar natasha@aol.nl of telefonisch contact opnemen via 06-46175256.

Arts, verzorgenden en verpleegkundigen gezocht

woensdag, 27 november 2019 | Door : Maria Hagemeijer - De Wit

Van 18 t/m 21 april 2020 is de meerdaagse bedevaart naar Beauraing, België, speciaal geschikt voor zieken, lichamelijk gehandicapten en ouderen vanuit bisdom Den Bosch. Wij zijn een vereniging van oudere en gehandicapte vrijwilligers die zeer betaalbare bedevaarten organiseert i.s.m. rode kruis Oss en omgeving. Wie wil meehelpen als vrijwilliger in het team van het rode kruis en de pelgrims een mooie reis bezorgen? Neem contact op Vereniging Nederlands Beauraing Comité "Pro Maria", Afdeling Bisdom Den Bosch, Maria Hagemeijer,http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/