Lid worden


Word ook lid van de KBO. 190.00 mensen gingen u al voor!

WAT IS UW REDEN OM LID TE WORDEN?

         

De KBO telt ruim 500 lokale afdelingen. Uw aanmelding geven we door aan de dichtstbijzijnde afdeling. Van deze afdeling ontvangt u binnenkort ook uw ledenpas en aanvullende informatie. En binnen enkele dagen ontvangt u een welkomstbrief en een exemplaar van Het Magazine van KBO-PCOB.
 
Lees alles over de voordelen en diensten van het KBO-lidmaatschap! En bent u 50 jaar of ouder? Vul dan het onderstaande formulier in en wij maken uw aanmelding snel in orde!


Wat voor lidmaatschap wilt u?

IK WORD AFDELINGSLID

Ik wil kunnen deelnemen aan de activiteiten van mijn plaatselijke KBO-afdeling en word afdelingslid. Ik betaal dan het lidmaatschapsgeld van de afdeling. Dit varieert en is soms minder, soms meer dan 28 euro per jaar, afhankelijk van de afdeling.

IK WORD INDIVIDUEEL LID

Ik wil geen gebruikmaken van de activiteiten van de plaatselijke KBO-afdeling en word individueel lid. In dat geval betaalt u 29,25 euro per jaar.

In beide gevallen ontvangt u tien keer per jaar Het Magazine van KBO-PCOB en
kunt u gebruikmaken van de kortingen en diensten van de KBO-PCOB

* Wilt u als echtpaar allebei lid worden? Dat kan: vul dan twee keer het formulier in.

Aanmeldformulier

De KBO heeft niet de mogelijkheid om in de provincie Noord-Brabant het afdelingslidmaatschap aan te bieden. U kunt zich inschrijven als individueel lid. U ontvangt 10 keer per jaar het magazine Nestor en u kunt gebruikmaken van de kortingen en diensten van de KBO.

De KBO stimuleert leden om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid tot automatische incasso. Dat is voor u en ons gemakkelijk en veilig. U blijft uiteraard eigen baas over uw geld. Want u heeft altijd de mogelijkheid en het recht om, zonder opgaaf van reden, een betaling van de incasso binnen acht weken ongedaan te maken. Ook kunt u de machtiging stopzetten. Eén telefoontje of e-mail bericht naar uw bank is voldoende.Als u een vinkje heeft geplaatst omdat u akkoord gaat met automatische incasso, schrijft de Unie KBO tot wederopzegging de jaarlijks verschuldigde contributie af van uw bankrekening. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.