In het nieuws

Weer op stap met de CoronaCheck

maandag, 26 juli 2021

Wilt u toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heeft u daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maakt u met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl.

The post Lees meer »

Persoonlijke situatie gewijzigd? Recht op huurtoeslag?

maandag, 12 juli 2021

Met pensioen gaan, scheiden, het verliezen van een partner. Het leven zit vol veranderingen. Bent u hierdoor in een huurhuis gaan wonen? Of is hierdoor het inkomen gedaald? Dan heeft u misschien recht op huurtoeslag. U kunt zelfs tot 1 september 2021 huurtoeslag over vorig jaar aanvragen. Maak hi... Lees meer »

NS zet reserveringsplicht fiets door ondanks protesten

donderdag, 08 juli 2021

Verschillende consumentenorganisaties waaronder KBO-PCOB roepen reizigers op hun ervaringen te melden met de verplichte reservering voor het meenemen van een fiets in de trein.

The post Lees meer »

Goede zorg voor iedereen thuis moet vanzelfsprekend worden

donderdag, 08 juli 2021

Vandaag kwam het SCP-rapport Passende zorg voor ouderen thuis: knelpunten in kaart uit. De  conclusie: voor iedere senior in Nederland is niet altijd goede zorg en ondersteuning beschikbaar. Voor het onderzoek werden verschillende organisaties en professionals bevraagd, zo ook KBO-PCOB. “We herke... Lees meer »

Nieuws