Welkom bij de supportactie

Word ook supporter van de KBO!


    

Door mee te doen met de KBO-loterij van de Supportactie vangt u twee vliegen in een klap. U maakt kans op mooie prijzen én u steunt het werk van de KBO, de grootste seniorenorganisatie van Nederland met 190.000 leden.

Van de opbrengst per verkocht lot gaat 80% rechtstreeks naar de KBO, oftewel €4,40. U maakt elk kwartaal kans op mooie prijzen!

Vul het machtigformulier dus nu in en wordt supporter van de KBO. Help mee onze doelstellingen te realiseren!

Kans op winst voor u en steun voor de goede werken van de KBO!

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

 

  

Hoe werkt De KBO-Supportactie?

Als u zich digitaal aanmeldt of de deelnamebon download speelt u mee met één of meer lotnummers.

  • Elk kwartaal is er een trekking en maakt u kans op een splinternieuwe auto, weekendjes weg of andere leuke prijzen.
  • Vanaf € 5,50 per kwartaal speelt u al mee.
  • Het bedrag wordt automatisch bij u afgeschreven. Het bankafschrift vermeldt uw persoonlijke lotnummer(s).
  • Heeft u een winnend lot, dan krijgt u automatisch bericht. De uitslagen komen na iedere trekking ook online te staan.

Samen winnen
Terwijl u kans maakt op diverse prijzen, ontvangt de KBO 80 % van elk lot dat bij u wordt afgeschreven.
Dat betekent dus samen winnen!

Mogen niet-leden ook meedoen?
Ja, dat mag! Als uw familieleden, vrienden of buren ook mee willen doen, kunnen ze zich gewoon aanmelden. Zij hoeven geen lid van de KBO te zijn.

En als ik wil stoppen?
Dat gaat heel eenvoudig. U belt het Verenigingsbureau van KBO-PCOB (tel. 030 – 3 400 600) of stuurt een e-mail naar info@kbo-pcob.nl. We zetten de loterij dan zonder meer stop.


Over de SupportActie
De SupportActie is een nationale loterij waarmee Nederlandse verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen fondsen kunnen werven.
 
De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de bekende Grote Clubactie.
 
In hoeverre help ik ouderen met de loterij?
De KBO is één van de deelnemende verenigingen aan de SupportActie. Met het kopen van een lot steunt u dus direct het werk van de KBO.
 
En dat is heel hard nodig! De KBO zet zich in voor het behoud van de koopkracht, het streven naar en betaalbare gezondheidszorg, het waarborgen van veiligheid, het op peil houden van de pensioenen en het belichten van het sociaal isolement waarin vele ouderen verkeren. En daar is geld voor nodig.
 
Door deel te nemen aan de SupportActie helpt u de KBO om te blijven werken aan uw belangen. Van elk lot gaat 80% naar de KBO Het bijzondere aan de SupportActie is dat maar liefst 80% van ieder verkocht lot ten goede komt aan de KBO. 
 
Een lot kost € 5,50. Dat betekent dat per lot € 4,40 naar de KBO gaat. De SupportActie is dus hét ideale middel om de KBO structureel te steunen.


 

Loterij