Wijzigingsformulier lidmaatschap individueel lid Unie KBO

"*" geeft vereiste velden aan


Wij horen graag uiterlijk 11 december hoe u uw lidmaatschap wilt voortzetten. Vul hieronder uw keuze en uw gegevens in en klik op Versturen.

.rich-text ul li:before{color:#fff;}
  • Unie KBO Provinciale bond: Ik wil graag lid worden van de KBO bond in mijn provincie. Ik wil graag van die provinciale KBO-bond informatie ontvangen over de dienstverlening en de contributie voor het nieuwe lidmaatschapsjaar 2024. U ontvangt dan het huidige Magazine niet meer.

  • PCOB lid: Ik wil graag mijn lidmaatschap van de Unie KBO automatisch omzetten in een lidmaatschap van de landelijke seniorenorganisatie PCOB. Op die manier blijf ik het Magazine (8 nummers in 2024) en de ledenvoordelen van een landelijke seniorenvereniging ontvangen en blijf ik de landelijke belangenbehartiging steunen. Een landelijk lidmaatschap van de PCOB kost in 2024 € 35,00 per kalenderjaar en € 58,00 voor een leefverband.

  • Abonnement Magazine: Ik wil graag mijn lidmaatschap van de Unie KBO automatisch omzetten in een jaarabonnement op het Magazine dat in 2024 slechts € 15,00 (8 edities) per persoon kost.

  • Opzeggen: Ik wil graag mijn lidmaatschap van de Unie KBO opzeggen. Ik kan dan geen gebruik meer maken van de ledenvoordelen.
Optie
Als u één van 2 eerste opties aankruist, geeft u Unie KBO toestemming uw contactgegevens te delen met een provinciale KBO-bond of de PCOB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.