home

KBO Panel? Doe mee!

De KBO onderzoekt doorlopend de mening van senioren. Zowel leden als niet-leden. Dit doen wij onder andere via het KBO Panel. Ook meedoen? Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. En we verloten regelmatig leuke prijzen.

 

Hoe denkt u over de veiligheid in uw eigen omgeving? Raakt uw portemonnee de laatste jaren sneller leeg of bent u al digivaardig genoeg om uw belastingpapieren op de computer in te vullen? De KBO is erg benieuwd naar uw mening. Laat uw stem horen en vul een aantal keer per jaar een korte vragenlijst via internet in. De uitnodiging ontvangt u automatisch per email.
   

Doe mee met het KBO Panel

Uw deelname is anoniem


 

Hoe werkt het?

  • Zowel KBO-leden als niet-KBO-leden kunnen aan onderzoeken meedoen.

  • U ontvangt ongeveer 6 x per jaar op uw emailadres een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek.

  • Deelname is geheel vrijblijvend

  • Heeft u geen computer of mail? Meldt u dan aan via telefoonnummer 0900-821 21 83 (€ 0,10/min).
    U kan dan telefonisch worden benaderd voor een onderzoek.*

  • We verloten onder de deelnemers regelmatig leuke prijzen

  • Deelnemen is geheel anoniem en kan op ieder willekeurig moment worden stopgezet.

 
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig

Marktonderzoeksbureau TeraKnowledge voert de onderzoekn voor de KBO uit. Daarbij houdt het zich aan de privacycodes die professionele marktonderzoekbureaus moeten hanteren. De KBO/TeraKnowledge gebruikt uw e-mailadres alleen voor het KBO-panel en geeft persoonlijke gegevens nooit door aan andere partijen. Zelfs de KBO heeft geen toegang tot uw gegevens, behalve de telefoonnummers en achternamen van de mensen die hebben aangegeven enkel per telefoon deel te willen nemen aan een onderzoek. De medewerkers van de KBO-servicetelefoon verzorgen het invullen van onderzoeken per telefoon. Uw postadres wordt alleen gebruikt om gewonnen prijzen naar toe te sturen.
 
Wat doet de KBO met de resultaten?

Met de resultaten van het KBO-panel kan de KBO uw mening en die van andere senioren in Nederland over een bepaald onderwerp in kaart brengen. En hiermee komen wij goed beslagen ten ijs bij de belangenbehartiging: in Den Haag bijvoorbeeld. De resultaten worden ook gebruikt om te verwerken in artikelen in het maandelijks magazine van de KBO, de Nestor.

Lopende onderzoeken

Wilt u ook uw mening laten horen bij andere lopende onderzoeken?
Bekijk dan hier wel onderzoeken er op dit moment lopen.


Hartelijk dank voor uw deelname!

 

 

* Indien u deelneemt aan het telefonisch onderzoek wordt u niet voor ieder onderzoek uitgenodigd. Er zal elke onderzoek een nieuwe selectie van deelnemers worden gemaakt.

KBOPanel